Банер
Банер

Търсене


Дестинация: ПОЧИВКА В КИПЪР ЗА ЦЕНИТЕЛИ
Цена: 960.00 лв.

Вид пакет: ВВ - Легло и закуска
Тръгване: 01.11.2013
Връщане: 31.03.2014
Записване до: 17.02.2014
Настаняване: Хотел

Описание:

ПОЧИВКА В КИПЪР ЗА ЦЕНИТЕЛИ

8 дни/ 7 нощувки

Дати на тръгване:

Всеки петък в периода 01.11.2013 до 01.04.2014 г.

Цена от: 960 лв.


Цената е валидна за ранни записвания, минимум 2 месеца преди датата на пътуване!


ЦЕНAТA ВКЛЮЧВА:

самолетен билет Букурещ-Ларнака-Букурещ

трансфер Русе-Букурещ-Русе

7 нощувки в хотел Kapethanios 3*** в Лимасол на база закуска (BB) с възможност за доплащане за вечеря 10 евро на човек на ден

трансфери летище - хотел - летище

медицинска застраховка Асистанс с лимит 10 000 евро

обслужване на място от представител


ЦЕНAТЕ НЕ ВКЛЮЧВА:

екскурзии по желание (заявяват се и се заплащат предварително)

Застраховка „Отказ от пътуване”

Разходи от личен характер


Допълнителни екскурзии, невключени в пакетната цена:

Целодневна екскурзия до Пафос-Курион - с гид на български език. Ще разгледаме родното място на Афродита - Petra Tou Romiou, ще посетим археологическите забележителности на Пафос - Мозайките, датиращи от 3-5 в.от н.е., параклиса Св. Павел. Най- накрая ще се разходим из града и романтичното пристанище, ще посетим манастира Св.Неофит, основан в 1200 г.- 45 евро (25 евро на дете)


Целодневна екскурзия до Никозия - с гид на български език, с включени входни такси, без обяд. Ще посетите Катедралата " St.John" от 16 век, ще видите "зелената линия", която разделя града на турска и гръцка част, ще имате свободно време из из Laiki Yitonia - старинната пешеходна част на града, изпъстрена с много сувенирни магазини, заведения и кафенета. – 38 евро (20 евро на дете)


Екскурзия „Опознай селската кипърска култура яздейки магаре“. ... евро. По време на екскурзията ще има няколко спирки в различни кипърски селца, които за запазили автентичния си и оригинален облик и в които местните ще Ви посрещнат гостоприемно с типични местни напитки и ястия. Ще имате възможността да се насладите и на типичните музика и танци на кипърци, в които несъмнено можете да се включите и Вие! – 74 евро (38 евро на дете)


Целодневна екскурзия Дериния – Агия Напа – Тази екскурзия е посветена на района на Фамагуста, Дериния и Агия Напа, един от най-добре развитите туристически райони в Кипър.  На възвишението, намиращо се северно от селото Дериния, има изграден туристически информационен център. Оттам може да се види окупираната част на Фамагуста, която някога е била най-популярният кипърски курортен център. Днес тя остава опустял и необитаем град от 1974 г. След това продължаваме нашето пътуване и пристигаме в Агия Напа. Там ще имаме свободно време за разходка до красивото пристанище на града и за обяд, както и за посещение на средновековния манастир, който се намира в центъра на Агия Напа. Той е посветен на Св.Богородица на горите, а в двора му се намира  стар явор на повече от 600 години.- 70 евро (40 евро на дете)


Целодневна екскурзия Троодос – Манастира Кикос - Планината Троодос е най-високата планина в Кипър и Вие ще имате възможността да видите планински селца, заобиколени от красив зелен ландшафт, както и красиви църкви и манастири. Първа спирка е селото Омодос, в миналото собственост на сър Джон де Бри, принц на Франция. Селото е едно от големите винарски села в Кипър. Ще посетим манастира на Светия Кръст, в който има стари икони, изключителни образци на дърворезбарското изкуство. Свободно време за разходка из селото. Продължаваме нашето пътуване като достигаме подножието на връх Олимп на планината Троодос – 1951 м и пристигаме в  манастира Кикос, най-известния и богат манастир в Кипър, който датира от 1100 г. и е посветен на Богородица. Тук е една от трите оцелели икони на Богородица, приписвани на апостол Лука. По време на пътуването през деня ще има време за обяд. - 68 евро (36 евро на дете)


ЗАБЕЛЕЖКИ:


  • ОФЕРИРАНАТА ЦЕНА Е ЗА ПЕРИОДА 01.11.2013 г. -01.04.2014г., като МGTravel може да ви изготви и индивидуална цена за друг период
  • Предложените екскурзии са с фиксирани цени за 2013 година, като последователността и програмата може да претърпи промениПрограма:

1 ден: Потегляне от Русе в 14:00 ч. Трансфер Русе-Букурещ. Полет Букурещ – Ларнака в 18:50 ч.  Кацане в 21:05 ч. и трансфер до хотел Kapethanius Лимасол или до хотел Одисей. Настаняване. Нощувка.


Ден 2-7:

Почивка на база закуска и вечеря в хотела. Свободно време и възможност за допълнителни екскурзии. Заявяват се и се заплащат предварително.


Ден 8:

Трансфер от хотела до летището. Излитане от Ларнака в 21:45 ч. Кацане на летище Отопени в Букурещ в 00:05 ч. Трансфер до Русе.


Изтегляне на файл

За контакти:

МГ ТРАВЕЛ
082/84 07 07
7000
Русе, ул. Муткурова 36А
Имейл: info@mgtravel.net
ПОЧИВКА В КИПЪР ЗА ЦЕНИТЕЛИ