Изучавай, мечтай, откривай ...

  

http://www.mgtravel.net/components/com_adsmanager/images/default.gifЗлатна възраст 55+

На разположение на европейските граждани над 55-годишна възраст е една цялостна програма за прекарване на почивката си по време на неактивния туристически сезон.
Мек климат, всякакви занимания, любезно обслужване, различна и разнообразна кухня, култура, природа ... и всичко това при най-добри условия и с максимални удобства, в организирано пътуване, с група, с включен транспорт, 4-звездни хотели, издръжка, развлекателни дейности и застраховка за пътуване.
Заедно с други възрастни европейци ще прекарате хубави моменти в среда, която е създадена с мисъл за Вашия комфорт и активна трета възраст.
За да бъде всичко лесно и достъпно за всички, испанското правителство и автономните области Андалусия, Балеарски острови и Валенсианска област плащат част от разходите по пътуването – инициатива, която се вписва в така наречения социален туризъм. Забавлявайте се, срещайте се с хора и почивайте.
От октомври 2011 г. може да се насладите на пълна програма на Коста дел Сол, Коста де ла Лус, Алмерия и Гранада (Андалусия), Майорка, Менорка и Ибиса (Балеарски острови), Коста де Кастельон, „Валенсия – Земя и море”, Бенидорм – Коста Бланка (Валенсианска област), и други.

Цената включва билети за отиване и връщане, превоз от летището до хотела и от хотела до летището, престой в 4-звездни хотели, полупансион, включени напитки (вода и вино), ежедневна програма със занимания, една екскурзия в района, екскурзовод на място, говорещ езика на групата, здравна помощ и застраховка за пътуване.

Условия за участие:
Да имате навършени най-малко 55 години. Освен това, като придружител, с Вас може да пътува при същите условия още едно лице, макар и да е под изискуемата възраст.
Ако желаете да почивате в Андалусия, на Балеарските острови или във Валенсианска област, да сте жител на някоя от следните страни от Европейския съюз: Австрия, Кипър, Дания, Словения, Естония, Франция, Гърция, Италия, Латвия, Литва, Люксембург, Малта, Португалия, България, Словакия, Унгария, Полша, Чехия, Румъния.

 

 

Сортиране по
Съдържание Вид

Почивка в Испания - Ла Манга: Раят между две морета
( / Златна възраст 55+)

Почивка в Испания - Ла Манга: Раят между две морета
Тръгване: 04-29-2018
Връщане: 10-21-2018
Цена: 885.00 лв
Резултати 1 - 1 от 1
Classified Ads Software powered by Juloa.com
MGtravel © 2012